Політика конфіденційності та договір публічної оферти

Договір публічної оферти, конфіденційності обробки персональних даних

Наведений нижче текст є договором між інтернет-магазином, сайт якого розміщений в мережі Інтернет за адресою https://envie.top/, що має назву надалі «Інтернет-магазин», і користувачем послуг Інтернет-магазину, що має назву надалі «Покупець», і визначає умови придбання товарів через сайт інтернет-магазину.

1. Загальні положення

1.1. Цей договір є договором публічної оферти (відповідно до ст.ст. 633, 641 і гл. 63 Цивільного кодексу України), його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа - підприємець).

1.2. У разі прийняття умов цього договору, тобто публічної оферти Інтернет-магазину, користувач стає Покупцем.

2. Терміни та визначення

2.1. Інтернет-магазин в особі підприємця фізичної особи Скляра Артура Анатолийович, заснована відповідно до Законодавства України, реєстраційним номером, що оперує сайтом, розміщеним в мережі Інтернет за адресою https://envie.top/.

2.2. Товар - опублікований на сайті Інтернет-магазину перелік товарів.

2.3. Покупець - фізична особа, яка досягла вісімнадцятирічного віку, яка отримує інформацію від Інтернет-магазину, яка розміщує замовлення і купує Товари, які представлені на сайті Інтернет-магазину, для цілей не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності, чи юридична особа / фізична особа-підприємець.

2.4. Договір доручення - договір, що укладається на підставі норм чинного Цивільного кодексу України між Покупцем та Інтернет-магазином, на підставі якого Інтернет-магазин за дорученням, за рахунок і від імені Покупця здійснює підбір, покупку і доставку обраних Покупцем на Сайті Товарів, а Покупець зобов'язується прийняти та оплатити належним чином надані послуги Інтернет-магазину і компенсувати витрати Інтернет-магазину з виконання доручення Покупця.

2.5. Замовлення - оформлена і розміщена заявка Покупця, адресована Інтернет-магазину, на придбання і доставку від його імені і за його дорученням Товарів.

2.6. Сайт - сукупність сторінок, доступ до яких здійснюється за допомогою веб-браузера, і програмних модулів, об'єднаних єдиною системою управління, розташованих в мережі Інтернет за адресою https://envie.top/, і що містить всі ознаки публічної оферти з продажу Товарів.

2.7. Особистий кабінет - простір на Сайті, доступ до якого має Покупець, в якому відбивається його персональна інформація і історія розміщених ним Замовлень.

3. Предмет договору

3.1. Цей договір визначає порядок взаємодії та умови надання Інтернет-магазином послуг Покупцеві, грунтуючись на його прагненні, бажанні і можливості скористатися послугами з продажу Товарів від імені, за дорученням і за рахунок Покупця, і їх доставці, а також на прагненні Інтернет-магазину надати Покупцеві потрібну йому інформацію, продати Товари.

3.2. Інтернет-магазин надає Покупцеві продаж і доставку Товарів.

3.3. Покупець погоджується з умовами цього договору в момент оформлення Замовлення шляхом натискання на кнопку «Оформити замовлення», що виражає підтвердження Покупця про прочитанні тексту цього договору і згоду з його умовами. Надалі заперечення від Покупця щодо надання таким чином своєї згоди позбавляє Інтернет-магазин від будь-якого роду відповідальності за невиконання умов цього договору і залишає право Інтернет-магазину скасувати Замовлення в односторонньому порядку.

3.4. Інтернет-магазин має право без попереднього повідомлення Покупця залучати третіх осіб для виконання покладених на нього обов'язків за Договором доручення.

4. Правила роботи з Сайтом

4.1. Покупець може переглядати зміст Сайту, оформляти замовлення, а також користуватися іншими його сервісами.

4.2. Реєстрація потрібна для доступу Покупця до персоналізованої інформації та надання додаткових можливостей роботи з Сайтом.

4.3. Користувач може зареєструватися на сайті при оформленні замовлення. Пройти реєстрацію через свою особисту електронну пошту. При реєстрації Покупець вводить такі дані:

  • Ім'я прізвище
  • Адреса електронної пошти
  • Пароль
  • Номер телефону (за бажанням клієнта)
  • Адреса доставки (за бажанням клієнта)

4.4. Покупець зобов'язується надати відповідну дійсності, точну і повну інформацію про себе. Інтернет-магазин не несе відповідальності за точність і правильність інформації, залишеної Покупцем при реєстрації та здійсненні Замовлення.

4.5. Після реєстрації на Сайті Покупцеві надається доступ до Особистого кабінету.

4.6. Покупець зобов'язується не повідомляти третім особам параметри доступу, зазначені при реєстрації. У разі виникнення у Покупця підозр щодо несанкціонованого використання третіми особами таких параметрів, Покупець зобов'язується негайно повідомити про це Інтернет-магазину, надіславши електронний лист на envie.cosmetic@gmail.com

4.7. Покупець несе відповідальність за будь-які дії, здійснені на Сайті під його обліковим записом і від його імені.

4.8. Інтернет-магазин має право відмовити Покупцеві в користуванні послугами Інтернет-магазину, якщо в останнього будуть підстави вважати, що Покупець вказав недостовірні дані, а так само за умови несумлінної поведінки (наприклад, порушення умов цього договору, або ін.).

4.9. Заборонено використовувати Сайт в протизаконної і забороненої діяльності. Покупці Інтернет-магазину погоджуються дотримуватися законів України і норми поведінки, прийняті в мережі Інтернет, а саме, але не обмежуючись, розміщенням на сайті матеріалів екстремістського, порнографічного чи іншого характеру, що зачіпає і / або ущемляє честь, гідність і / або ділову репутацію третіх осіб і порушують загальноприйняті норми моралі, а також розміщувати рекламну інформацію без дозволу Інтернет-магазину.

5. Порядок оформлення Замовлення

5.1. Покупець оформляє Замовлення на Сайті самостійно, шляхом додавання обраних Товарів в віртуальну корзину «Кошик» і натискаючи кнопку «Оформити замовлення».

5.2. Оформити Замовлення на Товари можуть все Покупці, незалежно від реєстрації. Замовлення обробляються і доставляються по Україні після оплати або після підтвердження замовлення для відправки замовлення з пост оплатою (наоженний платіж).

5.3. Оплата здійснюється через: онлайн банківською платіжною карткою VISA / MasterCard, онлайн через інтернет-банкінг Приват24 або сервіс онлайн оплати LiqPay, готівкою в терміналах ПриватБанку. Оплата готівкою або післяплатою доступна після підтвердження замовлення в телефоном режими або через месенджери Viber або Telegram. Оплата здійснюється в національній валюті України - гривнях.

6. Порядок оплати

6.1. Покупець оплачує продаються Інтернет-магазином Товари, а також зобов'язується відшкодувати фактичні витрати Інтернет-магазину на виконання доручення Покупця, згідно з умовами цього договору і Договору доручення.

6.2. Загальна вартість Замовлення, що включає повну вартість Товарів, послуг Інтернет-магазину і відшкодування понесених ним фактичних витрат на здійснення доручення Покупця, дорівнює сумі підлягає оплаті і вказується на Сайті при оформленні та в момент розміщення Замовлення.

6.3. Покупець повинен ознайомитися з зовнішнім виглядом доставлених Товарів, перевірити номенклатуру замовлених і доставлених товарів в зазначеному місці їх доставки.

7. Умови повернення

7.1. Інтернет-магазин здійснює доставку Замовлення в вказане Покупцем місце і час для того, щоб останній міг отримати оплачений Товар.

7.2. У разі бажання повернути придбану продукцію необхідно зв'язатися з адміністрацією Інтернет-магазину по e-mail envie.cosmetic@gmail.com, вказавши причину, номер замовлення і контактні дані.

7.3. Повернення товару здійснюється протягом 14 календарних днів від дати покупки за таких умов:

    1) збереження цілісності товару та упаковки (включаючи плівки контролю розтину (відкриття) кришок і захисних мембран.

    2) товар не був у вживанні і не має слідів використання.

7.4. Повернення товару здійснюється за рахунок покупця.

7.5. У разі виявлення псування або порушення цілісності упаковки та її пошкодження (вм'ятини, надрізи, порізи, переміщення товару за межі виробничих упаковки (розсипався, розлився, витік), відсутність плівки контролю розтину або зрив пломби для певних типів упаковок в яких вона передбачена), необхідно заявити про це співробітнику пошти і попросити сотрудіка пошти скласти АКТ псування товару при транспортуванні - в цьому випадку ми безкоштовно обміняємо Ваш товар на новий з безкоштовною доставкою.

8. Порядок доставки Замовлень

8.1. Доставка (відправка) посилок здійснюється з 10:00 до 21:00 з понеділка по п'ятницю. Вихідні дні - субота, неділя та офіційні свята. Замовлення, оформлені протягом дня доставляються як правило протягом 16-72 годин, цей час може бути прівишено через віддалені населені пункти в який здійснюється доставка або порушення погодних умов. Довідкову інформацію про доставку Товару можна дізнатися в розділі «Доставка», який розміщений за адресою https://envie.top/delivery.

8.2. Умови доставки:

8.2.1. Доставка по Україні здійснюється безкоштовно при мінімальній сумі замовлення 6000,00 грн. або при персональній домовленості з клієнтом.

8.3. Про можливість доставки за межі України Покупцеві слід уточнювати у адміністрації або менеджера Інтернет-магазину.

8.4. При доставці Замовлення Покупець отримує від представника Інтернет-магазину наступні документи:

касовий чек, що підтверджує оплату Покупцем вартості Товару та / або послуг Інтернет-магазину.

9. Конфіденційність і захист персональних даних

9.1. При реєстрації на Сайті Покупець залишає персональні дані, зазначені в п.4.3. справжньої угоди.

9.2. Крім зазначених у п.4.3. цього договору даних, Інтернет-магазин отримує від Покупця дані:

  • про адресу доставки
  • інформацію про смаки, інтереси, уподобання Покупця
  • і іншу інформацію.

9.3. Надаючи свої персональні дані на Сайті при реєстрації або оформленні Замовлення, Покупець дає свою добровільну згоду на обробку та використання (в тому числі і передачу) своїх персональних даних без обмеження терміну дії такої згоди відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06 .2010 р

9.4. Інтернет-магазин використовує отримані персональні дані для цілей продажу Товарів і надання послуг, визначених цим договором, для просування послуг, що надаються Інтернет-магазином, в тому числі і за допомогою автоматизованої обробки персональних даних.

9.5. Інтернет-магазин зобов'язується не розголошувати отриману від Покупця інформацію. Не вважається порушенням надання Інтернет-магазином інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з Інтернет-магазином, в тому числі і для виконання зобов'язань перед Покупцем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлено вимогами законодавства.

9.6. Якщо Покупець не бажає, щоб Інтернет-магазин продовжував обробляти персональні дані, то Покупцеві необхідно звернутися із заявою в службу підтримки. В цьому випадку Покупець не зможе продовжувати користуватися послугами Інтернет-магазину.

9.7. Покупець несе відповідальність за підтримання своїх персональних даних в актуальному стані. Інтернет-магазин не несе відповідальності за неякісне виконання або невиконання своїх зобов'язань у зв'язку з неактуальністю інформації про Покупця або невідповідністю її дійсності.

10. Інформаційні повідомлення

10.1. Реєструючись на Сайті або оформляючи Замовлення без реєстрації, Покупець дає Інтернет-магазину згоду на отримання інформаційних повідомлень від Інтернет-магазину і його партнерів, що діють на підставі договору з Інтернет-магазином, за допомогою служби коротких повідомлень (SMS) і електронної пошти.

10.2. У будь-який момент Покупець має право відмовитися від отримання такої розсилки, для цього Покупцеві необхідно звернутися із заявою в службу підтримки.

11. Правила використання матеріалів, розміщених на Сайті

11.1. Сайт містить матеріали, товарні знаки, фірмові найменування та інші охоронювані законом матеріали, включаючи, але не обмежуючись, тексти, фотографії, графічні зображення та інше.

11.2. Весь зміст Сайту охороняється законодавством України.

11.3. Покупець не має права використовувати матеріали, розміщені на Сайті, як то: вносити зміни, публікувати, передавати третім особам, брати участь у продажу або поступку, створювати похідні роботи і ін.

12. Інші умови

12.1. Цей договір укладено на території України і підпорядковується матеріального права України.

12.2. Недійсність будь-якого пункту або частини цього договору не веде до недійсності договору в цілому.

12.3. Всі суперечки, що виникають між Покупцем та Інтернет-магазином, вирішуються шляхом переговорів. У разі недосягнення врегулювання спірного питання, Покупець або Інтернет-магазин можуть звернутися за вирішенням спору до судових органів відповідно до чинного законодавства.

12.4. Інтернет-магазин має право вносити зміни в текст цього договору на власний розсуд в будь-який момент і без попереднього повідомлення Покупців. Актуальна (діюча) редакція договору завжди доступна на сайті.